Epres-joghurtos pohárkrém
Néhány hozzávaló, pár perc összeállítás, lehűtjük és már kanalazhatjuk is ebben a nyári kánikulában ezt a finom gyümölcsös pohárkrémet. Más gyümölccsel, más ízű lekvárral is elkészíthető.
Hozzávalók:
1 személyre
pár darab mézes keksz
150 g görög joghurt
2 evőkanál eperlekvár (a frissen főzött, ideiből a legfinomabb)
3 szem eper
2 mentalevél
PÖTTYÖS KÉZMŰVES KERÁMIÁK
MÉLYEN A TAVALYI ÁR ALATT
megrendelhetők a Pöttyös Otthon webáruházban az alábbi linkre kattintva:
Elkészítés:
- A pohár aljára 4-5 darab kekszet apróra tördelünk.
- Rákanalazzuk a joghurtot, erre az eperlekvárt.
- A megmosott/megtörölt epret cikkekre vágjuk a lekvár tetejére tesszük, szétmorzsolunk rajta egy kekszet.
- Mentalevéllel díszítjük, lehűtjük és örömmel bekanalazzuk a nyári kánikulában.
Jó étvágyat!
Kövessétek Instagram oldalamat is, ahol sok képet és kis videót osztok meg a receptek mellett a mindennapjainkról, mindennapi sütés-főzésemről.
Kövessétek Facebook oldalamat is, ahol sok receptet osztok meg!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése