Őszibarackos joghurtfagylalt
Nagyon egyszerű elkészíteni, hűvös perceket szerez a nagy melegben, és finom. :)) Készíthetjük fagylaltgépben, vagy anélkül is (nálam fagylaltgép nélkül készült, hiszen nagyon kevés fagyit eszünk, emiatt nem éri meg beruházni a fagylaltgépbe).
Hozzávalók:
- 3 dl natúr joghurt
- 2 dl sűrű tejföl
- 8 dkg cukor
- 10 csepp vaníliaaroma
- 1 citrom reszelt héja
- 20 dkg őszibarack
Elkészítés:
Az őszibarack kivételével a hozzávalókat egy tálban simára keverem. Az őszibarackot megmosom, meghámozom, apró darabokra vágom, majd belekeverem a joghurtos masszába. Fedeles tárolóedénybe öntöm és beleteszem a mélyhűtőbe.
Az őszibarack kivételével a hozzávalókat egy tálban simára keverem. Az őszibarackot megmosom, meghámozom, apró darabokra vágom, majd belekeverem a joghurtos masszába. Fedeles tárolóedénybe öntöm és beleteszem a mélyhűtőbe.
Hűsítő perceket kívánok! :)
Forrás: Vidék íze 2009. július
Nagyon jól néz ki, jöhetne nekem is!
VálaszTörlésNagyon csábitó.Most jól is jönne egy-két gombóccal:))
VálaszTörlésHmmmm... szívesen beneveznék egy egész kehelynyire. A kompozíciód pedig olyan mint egy festmény. Gratulálok a csodaszép képekhez.
VálaszTörlésJó kis recept, máris mentem. Joghurtos fagyit még nem csináltam. Nagyon jól jöhetett volna tegnap este a dög melegben...
VálaszTörlésAnnyira guszta, a mai nagy melegben nagyon jólesett volna! :) Szépek a képeid, nagyon hangulatosak! :)
VálaszTörlésKEDVES LÁNYOK! KÖSZÖNÖM SZÉPEN! :)
VálaszTörlés