tag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post5531584246457850017..comments2024-03-28T09:33:27.764+01:00Comments on G a b r i e l l a k o n y h á j a : Lekváros papucs házi szilvalekvárral - az örök kedvenc gyerekkorombólGabriellahttp://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comBlogger59125tag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-69613131971286689332024-01-21T10:53:52.671+01:002024-01-21T10:53:52.671+01:00Kedves Gabriella!
Ismét nem csalódtam,nagyon fino...Kedves Gabriella!<br />Ismét nem csalódtam,nagyon finom <br />lett a papucs.<br />Képzeld kevés volt a szilvalekvárom, ezért almát apróra felkockáztam, cukorral fahéjjal megszórtam, és ezt töltöttem a tésztába, így is szuper finom! <br />Mindent köszönök! 🙂Bella Krisztinahttps://www.blogger.com/profile/01705510186828175564noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-22558281750604439632023-03-05T07:49:30.887+01:002023-03-05T07:49:30.887+01:00Nagyon finom!!! Tegnap megsütöttem. Legközelebb du...Nagyon finom!!! Tegnap megsütöttem. Legközelebb dupla adagot készitek,mert gyorsan fogy. Köszönöm a receptet!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-2527182450771991102022-07-17T16:43:38.728+02:002022-07-17T16:43:38.728+02:00Ma sütöttem először meg ,nagyon finom és puha .😋Ma sütöttem először meg ,nagyon finom és puha .😋Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-81568766767327132512021-06-05T14:30:19.676+02:002021-06-05T14:30:19.676+02:00Köszönöm a receptet. Többször megsütöttem. A csalá...Köszönöm a receptet. Többször megsütöttem. A család kedvence lett. Most épp ezt készülök sütni és gondoltam megosztom veletek.🤗🤗🤗Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08983555168362180694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-21748041449843120902020-12-24T12:16:02.169+01:002020-12-24T12:16:02.169+01:00Megsütöttem! Nem lett ilyen szép, de nagyon finom!...Megsütöttem! Nem lett ilyen szép, de nagyon finom!! :)K.Ildikohttps://www.blogger.com/profile/18117762808114854117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-88869166338311572032020-05-28T10:59:02.906+02:002020-05-28T10:59:02.906+02:00Egyetlen egy kérdésem lenne: Tojás sárgája nem...Egyetlen egy kérdésem lenne: Tojás sárgája nem kell bele ??? <br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12072958477751711010noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-28852918210685237362019-10-27T11:00:52.528+01:002019-10-27T11:00:52.528+01:00Kedves Gabriella!
Tejfehérje allergia esetén a tej...Kedves Gabriella!<br />Tejfehérje allergia esetén a tejfőlt mire lehetne cserélni? Laktózmentes tejtermékek nem jöhetnek szóba! <br />Köszönöm válaszod! <br />Gombóc és NudliGombóc és Nudlinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-53502330047450638432017-04-25T11:58:25.242+02:002017-04-25T11:58:25.242+02:00Ha a lekvárt összekevered 1-2 tojássárgájával /a l...Ha a lekvárt összekevered 1-2 tojássárgájával /a lekvár mennyiségétől függően/, akkor sütés közben nem folyik ki.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-7636834733968303682017-01-19T18:00:44.692+01:002017-01-19T18:00:44.692+01:00Szia.
Nem volt itthon elég zsír, de margarinnal ki...Szia.<br />Nem volt itthon elég zsír, de margarinnal kipótolva is tökéletes recept. Szilvalekvárom sem volt, viszont házi eperlekvár igen 😍 ez kicsit folyósabb, de maradt benne így is 😉 A gyerekkorom hájas sütije ugrott be először amikor láttam a képeket ❤ dédim és mamám csinált mindig ❤ <br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10431486726526163462noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-76411693579818179932016-03-10T11:12:00.671+01:002016-03-10T11:12:00.671+01:00Kedves Mariann!
Én is nagyon örülök, hogy itt vagy...Kedves Mariann!<br />Én is nagyon örülök, hogy itt vagy, boldogan olvasom, hogy szereted a blogomat - köszönöm szépen, hogy megírtad. :)<br />Sajnos nem tudom, miért folyik ki a szilvalekvárod a sütiből...? Hiszen azt írod, hogy házi lekvár. Még ha bolti lekvár lenne, megérteném, hogy kifolyik, hiszen a bolti lekvárral én is jártam már így régebben. De nekem a házi lekvárok soha nem folynak ki a süteményből sütés közben. Nem tudok ezzel kapcsolatban tanácsot adni neked, mert tényleg elképzelésem sincs, hogyan folyhat ki egy ilyen jó kemény, érett házi szilvalekvár... :(Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-87530939615568345732016-03-06T11:35:49.054+01:002016-03-06T11:35:49.054+01:00Kedves Gabriella!
Először is, fantasztikus az olda...Kedves Gabriella!<br />Először is, fantasztikus az oldalad! Örülök, hogy Rád találtam! :) <br />Nagyon jó ez a recept, a férjem gyerekkorát idézi az íze. Eddig kétszer csináltam kacsa zsírral-mert nekem csak ez van itthon- és tökéletes vele. Viszont a szilvalekvárral meggyűlik a bajom. Igaz, hogy nem üstben főzött, de házi szilvalekvárom van, amiben megáll a kanál, és mégis kifolyik, ellágyul. Mit tehetnék ellene? Vagy milyen lekvárt vegyek? A szilva ízű sütőlekvárra valahogy nem vágyok, amit a boltokban lehet kapni. Tegyek bele esetleg többet, hátha több marad bent? :) Köszönöm a válaszodat!<br />További jó sütögetést, várjuk a jobbnál jobb receptjeidet!:) Üdv. Mariann.Mariannnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-10578108032419177022015-11-14T17:43:48.866+01:002015-11-14T17:43:48.866+01:00Szia Kitti!
Ennél a süteménynél nem kell felfuttat...Szia Kitti!<br />Ennél a süteménynél nem kell felfuttatni az élesztőt, csak simára keverni a tejfölben...<br /><br />Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik az oldal. :)<br />További kellemes időtöltést kívánok Neked itt és jó sütést-főzést!<br />GabriellaGabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-41913030279932771562015-11-14T15:06:33.602+01:002015-11-14T15:06:33.602+01:00Kedves Gabriella!Az lenne a kérdésem,hogy az élesz...Kedves Gabriella!Az lenne a kérdésem,hogy az élesztőt nem kell felfuttatni, csak a tejfölbe kell morzsolni?Gratulálok neked, csúcsszuper ez az oldal! :-) Kitti Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-40880619899881081012015-10-30T08:58:39.835+01:002015-10-30T08:58:39.835+01:00Szia!
Bevallom, ennél a receptemnél még nem számol...Szia!<br />Bevallom, ennél a receptemnél még nem számoltam, mennyi lesz belőle. De szerintem kb. 50 db papucska - ez persze függ attól is, hogy mekkorára szaggatod ki.<br />Jó sütést kívánok!<br />Üdv.: GabriellaGabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-47271496245797742972015-10-30T08:56:51.872+01:002015-10-30T08:56:51.872+01:00Szerintem más lekvárral is lehet, ami keményebb, v...Szerintem más lekvárral is lehet, ami keményebb, vagy sütésálló.Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-45752567758281149022015-10-29T21:44:05.519+01:002015-10-29T21:44:05.519+01:00Itt nagyon tettszett a kérdés hogy használhatok e ...Itt nagyon tettszett a kérdés hogy használhatok e vajat zsír helyett és fontos választ kaptam hogy igen.köszönöm szépen. Nem vagyok nagy sütős de holnap énis elkészítem :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06481149005184893946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-1060208339938166082015-10-23T14:09:10.667+02:002015-10-23T14:09:10.667+02:00Szia Gabi! Nagyon gusztak ezek a kis papucsok! Kb ...Szia Gabi! Nagyon gusztak ezek a kis papucsok! Kb hany darab lesz ebbol az adagbol? KosziAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-27672333256525116602015-02-10T18:19:22.541+01:002015-02-10T18:19:22.541+01:00más lekvárral is lehet?más lekvárral is lehet?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-33068703574370986932015-01-21T09:47:25.648+01:002015-01-21T09:47:25.648+01:00Kedves Éva!
Néhány napig nagyon finom omlósak mar...Kedves Éva! <br />Néhány napig nagyon finom omlósak maradnak ezek a kis papucsok. Sőt, az is igaz rá, hogy másnap a legfinomabb. Finom és ehető már aznap is, de szerintem másnap az igazi. :) Egyszóval nyugodtan el lehet készíteni szombaton és hétfőn vinni vendégségbe.<br />Jó sütögetést kívánok hétvégén!<br />Üdv.: Gabriella<br />Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-52649673749764629832015-01-20T15:02:14.963+01:002015-01-20T15:02:14.963+01:00Meddig marad friss ez a sütemény, gondolok arra, h...Meddig marad friss ez a sütemény, gondolok arra, hogy ha hétfőre szeretném vinni vendégségbe, szombaton már megsüthetem? ÉvaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-14846090167812257262014-09-18T09:16:01.814+02:002014-09-18T09:16:01.814+02:00Szia Izabella!
Én is örülök, hogy itt vagy, és azt...Szia Izabella!<br />Én is örülök, hogy itt vagy, és azt is örömmel olvasom, hogy tetszenek a receptjeim. Köszönöm.<br />Igen, friss élesztőt szoktam használni ehhez a kis süteményhez.<br />Jó sütést kívánok Neked!<br />Üdv.: GabriellaGabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-65502769797768653432014-09-17T08:05:35.354+02:002014-09-17T08:05:35.354+02:00Szia! Friss élesztőt teszel bele? Nagyon jók a rec...Szia! Friss élesztőt teszel bele? Nagyon jók a receptjeid, örülök, hogy Rád találtam. Izabella Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-20105974401279145462014-09-12T17:50:37.093+02:002014-09-12T17:50:37.093+02:00Szia!
Sertészsírt szoktam ehhez a sütihez... de sz...Szia!<br />Sertészsírt szoktam ehhez a sütihez... de szerintem mást is lehet.<br />Jó sütést kívánok Neked!Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-43851982801329934672014-09-12T16:39:00.884+02:002014-09-12T16:39:00.884+02:00szia :) milyen zsírt jobb használni? Vagy teljesen...szia :) milyen zsírt jobb használni? Vagy teljesen mindegy?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-86632319212400978842014-06-04T11:43:24.995+02:002014-06-04T11:43:24.995+02:00Örömmel olvasom. :)Örömmel olvasom. :)Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.com