tag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post5097639191050220738..comments2024-03-28T09:33:27.764+01:00Comments on G a b r i e l l a k o n y h á j a : Kavart almásGabriellahttp://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comBlogger95125tag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-15736142757245706352023-11-21T08:38:33.657+01:002023-11-21T08:38:33.657+01:00Johanna: most találtam ezt a receptet,,
megsütötte...Johanna: most találtam ezt a receptet,,<br />megsütöttem,nagyon finom!<br />Gratulálok, Gabriella Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-21243685884210278652023-10-23T11:37:37.547+02:002023-10-23T11:37:37.547+02:00Amióta rátaláltam erre a receptre csak így készíte...Amióta rátaláltam erre a receptre csak így készítem a kavart állást!<br />Annyira imádja a család hogy mindig dupla adagot készítek!<br />Köszönöm szépen hogy megosztottad ezt s fantasztikus receptet!🥰😘Ilonahttps://www.blogger.com/profile/01505571275431356001noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-54057881507507482552023-09-28T20:00:38.852+02:002023-09-28T20:00:38.852+02:00Igen, úgy érdemes, ha jó almásan szeretnénk.
Jó sü...Igen, úgy érdemes, ha jó almásan szeretnénk.<br />Jó sütést!Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-61148343078953425072023-09-28T19:58:52.666+02:002023-09-28T19:58:52.666+02:00Az almának lereszelt állapotban kell lennie 1,5 kg...Az almának lereszelt állapotban kell lennie 1,5 kg-nak?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-1742512538423473222023-09-17T14:34:48.409+02:002023-09-17T14:34:48.409+02:00Szia!
Amikor megsül a sütemény, egy tompa élű késs...Szia!<br />Amikor megsül a sütemény, egy tompa élű késsel (kenőkés) óvatosan körbelazítom a sütit a tepsi mentén, majd fogókesztyű segítségével azonnal kiborítom a süteményt sütirácsra vagy egy fa deszkára (melyre szilikonos sütőpapírt teszek, hogy ne ragadjon rá a deszkára a forró süti). Így hagyom hűlni. <br />Már langyosan is szeletelhető, vagy akár teljesen kihűlve is. Ki hogy szereti vagy mennyire van türelme várni a családnak. :)<br />Jó sütést!Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-57360471071794034912023-09-17T14:01:25.622+02:002023-09-17T14:01:25.622+02:00Szia kedves Gabi!
Érdeklődni szeretnèk,hgy mitután...Szia kedves Gabi!<br />Érdeklődni szeretnèk,hgy mitután kisült a süti,te kiborítod,vagy benne hagyod a tepsiben?<br />Köszönöm előre is a válaszod!😊<br />Ui.:most találtam meg ezt a receptet,ès már sütöm is!😊Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-34467876431888677142023-03-01T12:25:46.636+01:002023-03-01T12:25:46.636+01:00Nagyon szuper recept! Tej helyett rizsitalt haszná...Nagyon szuper recept! Tej helyett rizsitalt használtam, a családom észre sem vette. 😁 Más gyümölccsel vagy lekvárral is elkészíthető? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-23865592535078445942022-11-28T10:38:26.228+01:002022-11-28T10:38:26.228+01:00Szia!
Nem tudom, hogy zsírral készítve nem lenne-...Szia! <br />Nem tudom, hogy zsírral készítve nem lenne-e kicsit "nehéz" a tésztája? Szerintem készítsd el zsírral, de zsírból csak kb. 17 dkg-ot tegyél bele. Tudod, zsírból mindig 20 %-kal kevesebb kell a vajhoz vagy margarinhoz képest. <br />Jó sütést!Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-23299373072756070802022-11-27T10:30:36.441+01:002022-11-27T10:30:36.441+01:00Szia.
Kedves Gabi!Lehet helyettesíteni zsírral a m...Szia.<br />Kedves Gabi!Lehet helyettesíteni zsírral a margarint szerinted?Magyariné Anitanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-20752862471044769912022-10-16T18:03:37.200+02:002022-10-16T18:03:37.200+02:00Ez a legfinomabb almàs süti amit valaha ettem, és ...Ez a legfinomabb almàs süti amit valaha ettem, és nagyon egyszerű. Nagyon köszönöm a receptet Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-26081144715972416362022-09-25T17:05:47.565+02:002022-09-25T17:05:47.565+02:00Képzeld, nem olvastam végig a receptet, összekever...Képzeld, nem olvastam végig a receptet, összekevertem mindent géppel, mennyei lett!!!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-3091065343055286502022-09-20T16:22:56.232+02:002022-09-20T16:22:56.232+02:00Nagyon megtetszett a recept. Elkészítettem. Osztat...Nagyon megtetszett a recept. Elkészítettem. Osztatlan a siker ! Hurrá,- nagyon finom lett ! Köszönöm szépen a receptet.namamahttps://www.blogger.com/profile/00647419365236424117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-21341381961384108772022-09-18T13:47:05.838+02:002022-09-18T13:47:05.838+02:00Sziasztok. Valaki csinálta régebbi gázsûtõben? Mil...Sziasztok. Valaki csinálta régebbi gázsûtõben? Milyen lett? Köszönöm a válaszokat😊Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-30455592378675647812022-06-30T21:49:48.631+02:002022-06-30T21:49:48.631+02:00Szia! Meggyel hogyan csináljam? Sűrítenèm hogy krè...Szia! Meggyel hogyan csináljam? Sűrítenèm hogy krèmes legyen. Pudingporral gondoltom, de mennyihez mennyit? Ehhez az adaghoz mennyi meggy ès puding? Van erre ötleted? Köszönöm szépen.Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/02984078731445872532noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-20595709014980030872022-02-25T16:37:14.303+01:002022-02-25T16:37:14.303+01:00Én ezt most szerintem meggyel fogom kipróbálni, me...Én ezt most szerintem meggyel fogom kipróbálni, mert az van sok a fagyasztóban :) majd jövök egy visszajelzéssel .Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17411183539618834255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-15324135344926119542022-02-25T10:50:57.483+01:002022-02-25T10:50:57.483+01:00Van egy" kanalas" változata is, Hozzával...Van egy" kanalas" változata is, Hozzávalók: 2 tojás 9 evőkanál cukor 9 evőkanál olaj 9 evőkanál tej 12 evőkanál liszt 1 tasak sütőpor A töltelékhez: 1 kg alma 3-4 evőkanál cukor 1 teáskanál őrölt fahéj. Én csak 6 kanál cukrot teszek a tésztába és 2 adagot készítek nagy tepsihez, a sütőpornak a fele elég egy adaghoz.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-72922380422722874882021-11-14T17:01:23.853+01:002021-11-14T17:01:23.853+01:00Kavart almás néven keresd, nekem is ott van elment...Kavart almás néven keresd, nekem is ott van elmentve..😉Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16627475468339688223noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-30519963776775112332021-10-07T15:16:28.619+02:002021-10-07T15:16:28.619+02:00Megcsináltuk az ovisaimmal nagyon finom lett. Anny...Megcsináltuk az ovisaimmal nagyon finom lett. Annyit kérdeznèk csak, hogy a 1,5 kg alma az már a keresztelt, kinyomkodott alma súlya? Köszi Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/04877450000505996274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-37797505785106991972021-10-02T19:20:11.881+02:002021-10-02T19:20:11.881+02:00Szerintem elég a másfeles adag.Szerintem elég a másfeles adag.Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-45260448901457207612021-09-30T20:16:24.625+02:002021-09-30T20:16:24.625+02:00Ha gáz tepsibe szeretném sütni dupla adag kell vag...Ha gáz tepsibe szeretném sütni dupla adag kell vagy elég a 1-5-es? Köszi Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/04877450000505996274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-55110211306131380072021-09-26T07:07:57.860+02:002021-09-26T07:07:57.860+02:00Nagyon finom lett! Köszönöm a receptet! 😁Nagyon finom lett! Köszönöm a receptet! 😁Dórihttps://www.blogger.com/profile/06305493820543619417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-81372583802218736022021-09-23T16:42:26.090+02:002021-09-23T16:42:26.090+02:00Köszönöm Gabi ,,,Nagyon Szuperek a Receptjeid ,,és...Köszönöm Gabi ,,,Nagyon Szuperek a Receptjeid ,,és mindig sikeresek !<br />pöncihttps://www.blogger.com/profile/15997586451085338626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-60562904740321264772021-09-18T18:20:11.086+02:002021-09-18T18:20:11.086+02:00Kedves Gabriella! Megütöttem, nagyon finom....kell...Kedves Gabriella! Megütöttem, nagyon finom....kell még íze van...ezt nem lehet abbahagyni... köszönöm szépen a receptet! Kellemes kora estét! Sylviahttps://www.blogger.com/profile/17526439884288759866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-63988373768409083512021-09-18T11:56:13.589+02:002021-09-18T11:56:13.589+02:00Nem lehet megtalalni a Pinteresten is?A kepen nem ...Nem lehet megtalalni a Pinteresten is?A kepen nem jelenik meg az ikon,en pedig ott gyujtom a recepteket,onnan konnyen elo tudom keresni.<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12747559018219665383noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-36082934576671413152021-09-17T23:45:27.201+02:002021-09-17T23:45:27.201+02:00Köszönöm szépen, ezt ki kell próbálni annyira fino...Köszönöm szépen, ezt ki kell próbálni annyira finom lehet! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06421048919718819387noreply@blogger.com