tag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post4985791384852783788..comments2024-03-28T09:33:27.764+01:00Comments on G a b r i e l l a k o n y h á j a : Töltött paprikaGabriellahttp://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-44285725704088979642023-09-24T12:50:13.120+02:002023-09-24T12:50:13.120+02:00Mert paradicsomlében KELL főzni, Uramatyám, nem is...Mert paradicsomlében KELL főzni, Uramatyám, nem is értem... Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-20553651064936474482019-04-04T09:32:05.670+02:002019-04-04T09:32:05.670+02:00En a hagymat dinsztelem,teszek hozza fuszer paprik...En a hagymat dinsztelem,teszek hozza fuszer paprikat,sot,borsot,adok hozza egy kis vizet,rotyogtatom amig elparolig szinte belole es megvastagszik,ezt keverem a daralt hushoz,sokkal jobb aromaja van mint nyersen. Mezescukorhttps://www.blogger.com/profile/17233116354288178161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-19937442299276300532019-01-20T19:22:35.007+01:002019-01-20T19:22:35.007+01:00Igen, én is a paradicsomlében főzöm eleve. De most...Igen, én is a paradicsomlében főzöm eleve. De most több receptet is megnéztem és mindenki sima vízben főzi.. Azért én maradok a paradicsomlében való főzésnél.<br /><br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04602010642522170905noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-31776961893352996722013-09-21T15:52:28.005+02:002013-09-21T15:52:28.005+02:00Érdekes, én a paradicsomlében szoktam főzni. De íg...Érdekes, én a paradicsomlében szoktam főzni. De így is finom lehet! Egyik kedvenc ételünk. Mindenki szereti... :o))Blogkonyhahttps://www.blogger.com/profile/18112210018042509346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-40718999801259088842013-09-20T17:14:44.464+02:002013-09-20T17:14:44.464+02:00Arra jöttem rá (felnőtt fejjel :), hogyha vastag h...Arra jöttem rá (felnőtt fejjel :), hogyha vastag húsú paprikába töltöm, <br />mint pl. a kápia, vagy a kaliforniai is, sokkal inkább eszi meg mindenki<br />-ugyanis mi nem szeretjük a külső 'hártyás' héját, a paprika húsát viszont nagyon-<br />jobban jár mindenki és kevesebb paprika landol egyből a kukában! :D<br />Nagyon jól néz ki a Tiéd is!!! :)<br />Zsuzsahttps://www.blogger.com/profile/08529421013305398525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-74318218948461233482013-09-19T21:51:48.011+02:002013-09-19T21:51:48.011+02:00Szeretem! Kellene készíteni. :))Szeretem! Kellene készíteni. :))gionettahttps://www.blogger.com/profile/06476227354756983533noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-6201278689834573902013-09-19T20:50:18.691+02:002013-09-19T20:50:18.691+02:00Szuper recept! Imádom.Szuper recept! Imádom.Seffer Lillahttps://www.blogger.com/profile/07804538764486916866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-20107827350756401122013-09-19T18:30:28.474+02:002013-09-19T18:30:28.474+02:00Hú,de be tudnám én ezt most kanalazni, annyira sze...Hú,de be tudnám én ezt most kanalazni, annyira szeretem. Én ezt a tejfölös elkészítési módot nem ismertem, de legközelebb lehet, hogy kipróbálom. Viszont a töltelékbe mindig teszek 1 kávéskanálnyi tejfölt, ettől biztos, hogy megpuhul a rizs, egy régi kolléganőm adta egyszer a tanácsot, mikor rendre kőkemény gombócokat sikerült gyártanom. Télire is szoktam fagyasztani direkt a töltött paprika kedvéért paprikát, hogy amikor megkívánjuk meg tudjam főzni. Nagyon klassz a fotó is. Neahttps://www.blogger.com/profile/03426479963442187182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-77503181004606156602013-09-19T17:52:06.864+02:002013-09-19T17:52:06.864+02:00A kedvenc ételem!!! Képzeld, újabban kölest teszek...A kedvenc ételem!!! Képzeld, újabban kölest teszek a töltelékbe rizs helyett és úgy is isteni... :-Pteller-cakehttps://www.blogger.com/profile/00450545473387538173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-75473786717756232122013-09-19T17:46:21.976+02:002013-09-19T17:46:21.976+02:00Nem tudom Éva, de általában én is így szoktam ezze...Nem tudom Éva, de általában én is így szoktam ezzel lenni. Annyi finomságot látok minden nap, szinte mindegyik meg is tetszik, és azt sem tudom eldönteni, melyiket enném szívesen, mit süssek-főzzek? :)<br />Én is imádom a töltött paprikát (pedig gyerekkoromban semmi pénzért nem ettem volna meg - érdekes). Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-91976467076433862452013-09-19T17:05:29.197+02:002013-09-19T17:05:29.197+02:00Miért van az hogy amit látunk egyből megkívánjuk?:...Miért van az hogy amit látunk egyből megkívánjuk?:-) Biztos azért mert nagyon guszta és mert szeretem bármikor évszaktól függetlenül. Általában 3-4 paprikát töltök a többit gombócnak szoktam csinálni. Családunk is nagyon kedveli különösen kisebbik lányomnak kedvence.Évahttps://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.com