tag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post4526347650555985593..comments2024-03-28T09:33:27.764+01:00Comments on G a b r i e l l a k o n y h á j a : SörkifliGabriellahttp://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comBlogger31125tag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-54511036677920432622021-03-08T12:35:46.982+01:002021-03-08T12:35:46.982+01:00Egyáltalán nem haragszom! De mivel én így szoktam ...Egyáltalán nem haragszom! De mivel én így szoktam csinálni, ezekkel a mennyiségekkel, ezért így is írtam le. Az biztos, hogy egy jó lágy, szinte ragacsos tésztát kell kapnunk és így keleszteni. De persze, ha túlságosan ragad, és kezelhetetlen, akkor nyugodtan lehet hozzáadni még kis lisztet. Egyébként a liszt minőségétől függ ez az egész. Nincs két egyforma tasak liszt, mindegyiknek más a minősége, attól is függ, melyik liszt mennyi folyadékot vesz fel stb. Emiatt szoktam szinte minden kelt tészta receptemhez leírni, hogy összeállításkor kb. milyen legyen az állaga attól függően, hogy épp mit készítünk belőle: jó lágy legyen, vagy kissé ragacsos, vagy némelyik inkább keményebb, rugalmasabb tészta legyen stb. Illetve ezért szoktam minden recepthez odaírni, hogy a tészta állagán pici liszt vagy pici folyadék hozzáadásával korrigáljunk a leírt állag eléréséhez.Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-24254980334652391782021-03-08T12:30:57.044+01:002021-03-08T12:30:57.044+01:00Szia! 50 dkg liszthez általában 2-3 dkg friss éles...Szia! 50 dkg liszthez általában 2-3 dkg friss élesztőt használok. De ehhez a recepthez ennyi volt írva, gondoltam, akkor így készítem először én is. Jó lett, emiatt írtam én is 5 dkg-ot hozzá. Jó lágy, könnyed lett a tészta megkelve. Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-71185204817720185802021-03-08T11:23:26.462+01:002021-03-08T11:23:26.462+01:00Szia Gabi! Nem sok az 5 dkg élesztő a fél kg liszt...Szia Gabi! Nem sok az 5 dkg élesztő a fél kg liszthez? Herminahttps://www.blogger.com/profile/05341555554405411105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-79437525161113039492020-04-12T09:21:47.372+02:002020-04-12T09:21:47.372+02:00Kedves Gabriella, imádom az oldaladat és a receptj...Kedves Gabriella, imádom az oldaladat és a receptjeidet, mindig itt keresgélek először. Ehhez a recepthez annyit jegyeznék meg (gyakorlott sütő vagyok), hogy amikor olvastam, a lisztmennyiséghez sokalltam a folyadékot. Szerintem elég lenne fele ennyi tej, olaj, vagy legalább 75 dkg liszt.( Kb. <br />annyi lisztet kellett még hozzá tennem, hogy jó legyen). Remélem nem haragszol meg a hozzászólásom miatt.<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15581257887024937969noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-3142306437668172012019-11-07T11:35:45.940+01:002019-11-07T11:35:45.940+01:00Ez az eddigi lejobb sörkifli recept , <3 köszö...Ez az eddigi lejobb sörkifli recept , <3 köszönőm szépen : Üdv Ági<br />Ágobágohttps://www.blogger.com/profile/01005870833696246803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-71176043815274572462019-04-20T15:00:35.109+02:002019-04-20T15:00:35.109+02:00Most kèszítem sokadszor.❤️ Rengeteg recepted elkès...Most kèszítem sokadszor.❤️ Rengeteg recepted elkèszítettem már Kedves Gabriella ès mindig azt kaptam, amit vártam. Köszönöm. Üdvözlettel: IldikóAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/11091743877021607448noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-20753462174115868802018-11-20T10:39:35.244+01:002018-11-20T10:39:35.244+01:00Én szoktam egy kis tölteléket bele tenni, pl: kolb...Én szoktam egy kis tölteléket bele tenni, pl: kolbászt, főtt füstölt tarját, sajtot, mikor mi van itthon. Nagy sikert aratok mindig vele.Köszönöm!<br />Juhászné Veronikahttps://www.blogger.com/profile/00140226201408777616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-86351037166796003502018-02-28T13:24:53.787+01:002018-02-28T13:24:53.787+01:00Kedves Gabriella. Most csináltam ilyet először. Sz...Kedves Gabriella. Most csináltam ilyet először. Szuper recept. Isteni finom lett. Mindenkinek nagyon ízlett. Köszönöm! AndreaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-87534088594166474632017-11-07T12:36:59.021+01:002017-11-07T12:36:59.021+01:00Isteni lett, nagyon finom! Köszönöm!Isteni lett, nagyon finom! Köszönöm!fmarcsihttps://www.blogger.com/profile/04354378405550397130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-10491244285711044352016-01-26T08:52:52.761+01:002016-01-26T08:52:52.761+01:00Kedves Tündi!
Nagyon örülök, hogy ennyire ízlettek...Kedves Tündi!<br />Nagyon örülök, hogy ennyire ízlettek az eddig elkészített finomságok. :)<br />Boldogság számomra, hogy ennyire tetszik a blogom, köszönöm.<br />További kellemes időtöltést kívánok Neked itt nálam és jó sütögetést!<br />Üdv.:<br />GabriellaGabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-49131115120666312182016-01-26T08:51:33.418+01:002016-01-26T08:51:33.418+01:00Örömmel olvasom.Örömmel olvasom.Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-26919613436038868322016-01-25T05:39:29.433+01:002016-01-25T05:39:29.433+01:00Kedves Gabi! Eddig a kakaós csigát és a sörkiflit ...Kedves Gabi! Eddig a kakaós csigát és a sörkiflit próbáltam ki, csuda fino<br />m lett mind! Nagyon tetszik az oldalad és nagyon csodállak, ezért a rengeteg finomságért és a fotók is gyönyörűek. Most a kora reggeli kávé közben is ezt böngészem!:-) TündiTündihttps://www.blogger.com/profile/06163095965913323805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-4958485560981193982016-01-12T16:08:19.465+01:002016-01-12T16:08:19.465+01:00Kipróbálom.
Kipróbálom.<br /> Ilonahttps://www.blogger.com/profile/01106960147068722337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-72441882852642142972016-01-12T14:53:49.175+01:002016-01-12T14:53:49.175+01:00Szia Viktória!
Úgy emlékszem, válaszoltam neked es...Szia Viktória!<br />Úgy emlékszem, válaszoltam neked este a facebook oldalamon ezzel kapcsolatban. <br />Sajnos ezt a tésztát még nem próbáltam hűtőben kelesztéssel, emiatt nem tudok neked erről jó tanáccsal szolgálni.Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-26573760357039990362016-01-12T14:52:43.733+01:002016-01-12T14:52:43.733+01:00Szia Csilla!
Lehet, hogy már későn jövök a válassz...Szia Csilla!<br />Lehet, hogy már későn jövök a válasszal, de épp most néztem be az oldalamra...<br />Tojás helyett kend le nyugodtan egy kis tejjel - nem lesz vele így semmi gond, csak annyi, hogy nem lesz fényes a teteje.Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-9457799100923532142016-01-12T13:32:47.158+01:002016-01-12T13:32:47.158+01:00Sos!-az 1 éves kisfiam összetörze a tojást ami a k...Sos!-az 1 éves kisfiam összetörze a tojást ami a kenéshez kellett volna...mivel kenjem le tojás helyett?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04578515568842129812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-9053614294136136642016-01-11T21:03:45.173+01:002016-01-11T21:03:45.173+01:00Szia! Ha ma este begyúrom, hűtőbe teszem, és csak...Szia! Ha ma este begyúrom, hűtőbe teszem, és csak holnap délután sütöm ki? Működhet?viktoriahttps://www.blogger.com/profile/14276548857788862487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-54320169736860827022015-04-14T06:15:23.826+02:002015-04-14T06:15:23.826+02:00Persze, egész nyugodtan, de akkor csak 1 csipet só...Persze, egész nyugodtan, de akkor csak 1 csipet só kell a tésztába és ízlés szerint cukor. Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-3397500037257927452015-04-12T21:59:29.972+02:002015-04-12T21:59:29.972+02:00Ezt esetleg el lehet készíteni édes formában is! Ezt esetleg el lehet készíteni édes formában is! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-30810894667105316322015-03-21T07:22:56.944+01:002015-03-21T07:22:56.944+01:00Huh, ez igazán jól hangzik. Egyébként nyugodtan le...Huh, ez igazán jól hangzik. Egyébként nyugodtan lehet tölteni bármivel, amivel el tudjuk képzelni.<br />Köszönöm a hozzászólást. Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-71929020541571231512015-02-28T17:21:55.824+01:002015-02-28T17:21:55.824+01:00Megsutottem en is annyi valtoztatassal, hogy a koz...Megsutottem en is annyi valtoztatassal, hogy a kozepet reszelt sajttal es metelo hagymaval szortam meg.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-13810399730874829872015-02-10T16:25:03.020+01:002015-02-10T16:25:03.020+01:00Andrea örülök, hogy már el is készítetted és ízlet...Andrea örülök, hogy már el is készítetted és ízlett. Köszönöm, hogy megírtad.Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-38362908834393153142015-02-10T16:24:39.353+01:002015-02-10T16:24:39.353+01:00Köszönöm Okki. :)Köszönöm Okki. :)Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-84029601794419834822015-02-10T16:24:25.970+01:002015-02-10T16:24:25.970+01:00Hmm... tényleg nagyon finomak! :)Hmm... tényleg nagyon finomak! :)Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-73550322206952822192015-02-10T16:24:08.122+01:002015-02-10T16:24:08.122+01:00Köszi. :)Köszi. :)Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.com