tag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post3742924990836235220..comments2024-03-28T09:33:27.764+01:00Comments on G a b r i e l l a k o n y h á j a : Sárgabaracklekvár - másképpGabriellahttp://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-41622004672032787212018-07-15T02:39:20.319+02:002018-07-15T02:39:20.319+02:00Fantasztikus sutemenyek
Fantasztikus sutemenyek <br /><br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13024038717486268619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-60679377038956487822017-07-13T20:32:56.617+02:002017-07-13T20:32:56.617+02:00Szia Éva!
Nagyon szívesen a receptet, örülök, hogy...Szia Éva!<br />Nagyon szívesen a receptet, örülök, hogy ennyire ízlik Nektek. :) A családomnak is ez a kedvenc lekvárja. <br />Köszönöm, hogy megírtad.<br />További kellemes időtöltést kívánok neked itt a blogomon!<br />Üdv.: GabriellaGabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-72979176733770112882017-07-13T19:49:22.577+02:002017-07-13T19:49:22.577+02:00Szia Gabriella! Másodszor készítem és nagyon fino...Szia Gabriella! Másodszor készítem és nagyon finom. A párom munkahelyén is kérdezték hogyan csináltam mert nagyon finom. Köszönöm a receptet.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08308751175086367022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-20527431851529858562017-07-08T09:23:44.401+02:002017-07-08T09:23:44.401+02:00Nagyon szépen köszönöm 🤗 kifogom mindenképp 😉Nagyon szépen köszönöm 🤗 kifogom mindenképp 😉Kittihttps://www.blogger.com/profile/13196719296692437138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-8689198847336962282017-07-07T22:30:08.576+02:002017-07-07T22:30:08.576+02:00Nagyon szívesen. Örülök, hogy tetszenek a receptek...Nagyon szívesen. Örülök, hogy tetszenek a receptek. :)Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-34187045634878166942017-07-07T22:29:30.280+02:002017-07-07T22:29:30.280+02:00Kedves Kitti!
Ha dzsemfixet használok, akkor szint...Kedves Kitti!<br />Ha dzsemfixet használok, akkor szinte hasonlóan készítem: 1 kg barackhoz kb. 25-30 dkg cukrot teszek (elég édes sárgabarack van a kertünkben), tehát 2 kg barackhoz 50-60 dkg cukor és így tovább attól függően, hogy hány kg barackkal készítem a lekvárt. A megmosott barackot ledarálom, majd egy lábasba teszem a cukorral és a dzsemfix-szel együtt. Felforralom, közben kevergetem. Forrástól számítva még bő fél óráig főzöm, kevergetem közben folyamatosan. Majd a tiszta üvegekbe teszem a lekvárt, lezárom az üvegeket, 5 percre fejre állítom, majd a konyha pulton hagyom teljesen kihűlni az üvegeket (ezt nem szoktam dunsztba tenni). Másnap, ha kihűltek az üvegek, a kamra polcra teszem. Ja! 6 kg gyümölcshöz 2 zacskó dzsemfixet használok.<br />Jó lekvárfőzést kívánok!<br />Legközelebb nyugodtan kipróbálhatod a dzsemfix nélküli lekvárt is... :) Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-86111142142048536512017-07-07T20:47:15.401+02:002017-07-07T20:47:15.401+02:00Köszönöm, nagyon jól néz ki. Nagyon jók a receptje...Köszönöm, nagyon jól néz ki. Nagyon jók a receptjeid én holnap foglalatoskodom ezzel.:) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-21448121394017714922017-07-07T20:28:50.238+02:002017-07-07T20:28:50.238+02:00Kedves Gabriella! A dzsemfixes recept érdekelne, h...Kedves Gabriella! A dzsemfixes recept érdekelne, hogy Te hogy csinálod :) ha már megvettem felhasználnám, bár ez a recept is jól hangzik.Kittihttps://www.blogger.com/profile/13196719296692437138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-24859516041461544662016-07-10T06:23:45.882+02:002016-07-10T06:23:45.882+02:00Szia Timi!
Van olyan sárgabaracklekvár receptem, m...Szia Timi!<br />Van olyan sárgabaracklekvár receptem, melyhez használok dzsem fixet. De ehhez a lekvárhoz, mint ahogy látod, nem használok semmilyen tartósítószert, mégsem romlik meg a lekvárom. Ilyenkor az a lényeg, hogy érett, de egészséges gyümölcsökkel készítsük a lekvárt (ne legyenek közte penészes gyümölcsök), valamint az üvegeket és a tetejüket jól mossuk el. Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-5428707917053447092016-07-08T15:17:30.062+02:002016-07-08T15:17:30.062+02:00Szia Gabi! Tartósítószert egyáltalán nem teszel be...Szia Gabi! Tartósítószert egyáltalán nem teszel bele? Purger Timinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-20059113932852494892014-07-15T16:04:23.177+02:002014-07-15T16:04:23.177+02:00Én is a napokban főztem be, imádjuk. Nincs az a me...Én is a napokban főztem be, imádjuk. Nincs az a mennyiség, ami el nem fogyna. Nagyon jó állagú lett a tiéd és nem kétséges, hogy finom is. Neahttps://www.blogger.com/profile/03426479963442187182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-39733229408520150802014-07-14T17:30:42.034+02:002014-07-14T17:30:42.034+02:00Kedves Gabi! Már túl vagyok rajta én is,és már 30ü...Kedves Gabi! Már túl vagyok rajta én is,és már 30üvegnyi pihen a telázsimon :)<br />Üdvözlettel Kitti Puszi :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-27006591957485285062014-07-14T10:20:24.369+02:002014-07-14T10:20:24.369+02:00Csini ruhát kapott az üveged:-) A lekvárnak is szé...Csini ruhát kapott az üveged:-) A lekvárnak is szép színe lett.<br />Én nem szoktam ledarálni, csak felaprítani a gyümölcsöt, s mivel sokáig főzöm, alig-alig marad benne darabos. De ha marad, az se baj.Gerdihttps://www.blogger.com/profile/15959352963825380340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1449115179362964056.post-88955342007622219952014-07-14T08:51:11.618+02:002014-07-14T08:51:11.618+02:00Nálad is nagyon szép lett! 22 üveggel sikerült az ...Nálad is nagyon szép lett! 22 üveggel sikerült az idén befőznöm. A párom csak ezt eszi.Blogkonyhahttps://www.blogger.com/profile/18112210018042509346noreply@blogger.com