Találkozzunk személyesen! 😊

Az idén október 1-7. között az Országos Könyvtári Napok keretében rengeteg programot kínálnak a könyvtárak az egész ország területén. Ez alkalomból a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Megyei és Városi könyvtár Sóstóhegyi Fiókkönyvtárától felkérést kaptam még tavasszal egy kis előadás megtartására a blogomról, receptjeimről, magamról... persze elkísér a családom is, tehát a két örökmozgó, energiabomba, mindig jókedvű kisfiaimmal is találkozhattok. Természetesen készítek és viszek magammal egy kis kóstolót is. :)

Ha Nyíregyházán vagy környékén laktok és szeretnétek velem személyesen találkozni, beszélgetni, sütizni családias légkörben, akkor szeretettel várlak Titeket október 7-én vasárnap reggel 9 órakor a Sóstóhegyi Fiókkönyvtárban. Cím: Nyíregyháza-Sóstóhegy, Igrice u. 6.
Töltsünk el együtt egy kellemes délelőttöt! :)

Megjegyzések

 1. Gratulálok az előadásodhoz! Biztos nagyon szép, színvonalas műsor lesz. Irigylem azokat, akik ott lesznek, és személyesen is találkoznak veled, hallgatják a beszámolódat és kóstolják a finom sütijeidet :-) Nekünk kicsit messze lenne...

  VálaszTörlés
 2. Gratulalok Neked, biztos jo lesz!
  Budapestrol messze lenne lemenni, sajnalom

  VálaszTörlés
 3. Marmint: sajnalom, hogy nem lehetek ott...

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Kövess Facebook-on:

Látogass el Instagram oldalamra is:

A legnépszerűbb receptek a múlt hónapban