2018. október 11., csütörtök

Első előadás

Vasárnap délelőtt tartottam első kis előadásomat a Nyíregyházi M. Zs. Megyei Könyvtár Sóstóhegyi Könyvtárában. Sok hasonló felkérést kaptam az elmúlt évek során (tv-, rádió-, újság szerepléseket is), de nem szeretek ilyen téren szerepelni, ezért soha nem vállaltam el. Viszont mivel tényleg annyira szeretitek (Ti kedves Olvasók) a blogomat és receptjeimet és örömmel találkoznátok velem személyesen is, rá kellett jönnöm, hogy nem utasíthatok vissza minden felkérést. Ezért ezután, amelyet össze tudok egyeztetni a családommal és egyéb időbeosztásommal, azt el tudom néha-néha vállalni.
A vasárnapi találkozó - kis előadás nagyon jól sikerült, nagyon jól éreztem magam! Kicsit elhúzódott, mert nagyon belejöttünk a beszélgetésbe. :) Örülök, hogy ilyen sokan eljöttetek, annak ellenére, hogy vasárnap délelőtt volt, amikor is mindenki otthon szeret sütni-főzni a családjának. 

A könyvtár oldalára készítettek néhány képet és egy kis leírást, melyet most idézek:


"Az Országos Könyvtári Napok keretében a mai napon Marázi Gabriella, a „Gabriella kalandjai a konyhában” című gasztroblog írója volt vendége a Sóstóhegyi Könyvtárnak.
Nagy megtiszteltetés volt a könyvtár és a jelenlévők számára is ez az előadás, hiszen Gabriella először fogadott el egy ilyen felkérést, ahol személyesen is találkozhattak vele. Elmesélte a blog létrejöttét, megosztotta receptjei sikerének a titkát, és válaszolt a feltett kérdésekre is, melyek magánéleti és gasztronómiai témában egyaránt elhangzottak. Kóstolóval is készült, így azok is ízelítőt kaptak munkáiból, akik eddig még nem próbálták ki a receptjeit.
Egy hangulatos, családias eseménynek voltak részesei a programon részt vevők, akik a vasárnap délelőttöt könyvtárunkban töltötték. Felmerült az igény az iránt is, hogy karácsony előtt szívesen találkoznának még egyszer a bloggerrel, hogy újabb ötletekkel feltöltekezve vágjanak neki az ünnepi készülődésnek.
Gabi természetességével, kedvességével és közvetlenségével belopta magát az amúgy is lelkes érdeklődők szívébe. Köszönjük, hogy itt volt! "


 Beszélgetés közben Sütemény kínálás közben

 A polcon egy aranyos kártya fogadott a blogom nevével


5 megjegyzés:

 1. Gabikám! Gratulálok! Olyan jó lett volna ott lenni. Örülök, hogy jól sikerült, bár ez nem volt kétséges. Puszillak, és további minden jót kívánok neked, és a családodnak. Erzsi Székesfehérvárról

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok, nagyon jó lehetett! Szerencsés volt, aki ott lehetett veled és kóstolhatta a sütijeidet :-)

  VálaszTörlés
 3. Gratulalok Neked!
  Eddig is tudtam, hogy nagyon ugyes vagy!

  VálaszTörlés
 4. Gratulálok.Gondolom nagyon ügyes voltál.Sokat járunk Nyiregyházára,mert a férjem oda való és terveztem is hogy elmegyek de sajnos elkapott egy csúnya vírus,és még mindig csak lábadozom.

  VálaszTörlés
 5. De jó lehetett! Sajnos tőlem messze vagy, de szívesen megkóstoltam volna a sütijeidet élőben is :)

  VálaszTörlés