2016. augusztus 23., kedd

Szüleim 50. házassági évfordulója ♥

Augusztus 20-án volt a szüleim 50. házassági évfordulója. A testvérem nélkül - aki másfél éve már nincs közöttünk - Anyukám és Apukám nem szerette volna megünnepelni ezt az évfordulót nagy felhajtással, de a férjemmel úgy gondoltuk, hogy 50 szeretetteljes évet, melyet olyan szépen éltek és élnek együtt, nem lehet ünneplés nélkül hagyni, ezért foglaltunk le helyet egy étterembe szombat estére szűk családi vacsorára. Igaz, itthon készítettem Nekik egy nagyon finom csokoládétortát is saját ötlet és összeállítás alapján, melyről külön bejegyzést nem tudok hozni, nem volt sem időm, sem kedvem lefotózni, mert most kivételesen csak az Ő ünneplésükkel szerettem volna foglalkozni. De a torta nagyon finom volt, ha valakit érdekel a recept, szívesen leírom, csak nincs hozzá fotó.
 
Viszont hoztam néhány pillanatképet a kis csendes, szűk családi ünneplésről, melyek a Tiszai Öreghalász Csárdában készültek Tiszadadán. Nagyon kellemes étterem, szép környezetben. A teraszon vacsorázva gyönyörködhetünk a néhány méterre kanyargó Tisza folyóban. Jól éreztük magunkat, finomat ettünk, jókat beszélgettünk és nevettünk közben - a szüleim boldogan emlékeztek vissza az 50 évvel ezelőtti esküvőjükre és az azt követő nagy lakodalomra 150 fővel. Jó volt hallgatni őket... A pek pedig - ha a nyomtatott verzióban esetleg véletlenül elkajlódnak az évek során - itt a blogomon egész biztos megmaradnak emlékbe nekünk.


A Tiszai Öreghalász csárda

 

Vacsora közben


Vacsora után a csárda kertjében üldögéltünk és beszélgettünk még egy kicsitA kisfiam közben játszott a csárda játszóparkjában


  
Kívánom, hogy még nagyon-nagyon-nagyon sok évet töltsetek együtt egészségben és boldogságban!!!   ♥ 

8 megjegyzés:

 1. Gabi! Megható volt olvasni a beszámolódat erről a szép kerek évfordulóról. Némi fogalmam már van, hogy ennyi évbe mennyi öröm és bánat belefér - bár mi még csak 45 éves házasok leszünk.
  Én is azt kívánom a szüleidnek, amit te, hogy még nagyon sok évet éljenek együtt boldogságban, szeretteik körében!

  VálaszTörlés
 2. Szeretettel gratulálok Szüleidnek ezen a szép és szomorú napon! Legyenek boldogok, amennyire ez a nehéz időszak engedi! Nektek is gratulálok, kis családok bővüléséhes :-)

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok a szüleidnek! További jó egészséget és sok boldogságot kívánok Nekik, és még sok-sok évet együtt! :)

  VálaszTörlés
 4. Gabikám, nagyon megható, hogy itt a blogon is megemlékeztél erről a jelentőségteljes, kerek évfordulóról. Kívánom, hogy legyen még nagyon sok boldog évük együtt/veletek, szeretetben, egészségben.
  Gratulálok a legifjabb kis herceg vagy hercegnő érkezéséhez, Neked is nagyon jó egészséget kívánok! Szeretettel ölellek!

  VálaszTörlés
 5. További hosszú, boldog éveket, és jó egészséget kívánok a Szüleidnek! Üdv.: Katica

  VálaszTörlés
 6. Még legalább 50 boldog együtt töltött évet kívánok nekik :) Nektek pedig jó egészséget a babával - itt látom, hogy kistesója lesz!! :)

  VálaszTörlés
 7. hű, de izgi
  Mindenkinek további jó egészséget kívánok!!

  VálaszTörlés
 8. Gabicsek! Gratulálok és puszilom Őket, ha még emlékeznek rám! Akkor is, ha már nem :-) B.csek!

  VálaszTörlés