2014. szeptember 22., hétfő

Életjel...

Rég jelentkeztem új bejegyzéssel itt a blogon, és igazából a blog facebook oldalán is elég hiányosan vagyok jelen mostanában, és akkor is csak néhány percre. A kedves blogtársak oldalain sem nézelődtem az elmúlt hetekben, pedig szeretem tudni és olvasgatni, hogy mi történik Velük/Veletek...
Az első hetekben csak szimplán elfoglalt voltam, nagyon sok minden összejött: rengeteg intézni való és egyéb dolgok + emellett a napi teendők, család... Másfél héttel ezelőtt pedig a Testvérem rosszul lett, kórházba került. Onnantól kezdve pedig még jobban a feje tetejére állt körülöttem minden. A napok nagy része a kórházi látogatással telik. Egy hete pedig mindezt megtetőzte az, hogy a Testvérem a kórházban is rosszul lett, elesett és eltört a gerinc alsó 3 csigolyája. Négy órás, nagyon komoly műtéten esett át, melyet a családommal a kórház folyosóján izgultunk végig késő este. Így amellett a betegsége mellett, mellyel kórházba került, lett még egy betegség. Most már napról-napra jobban érzi magát egy picit, de szerintem nagyon nehéz időszak áll előtte, és előttünk is. Én pedig pluszban még a szüleimért is nagyon aggódom... idősek, fáradtak, megviseltek.

Mindezt azért írtam le, mert biztos vagytok néhányan, akik esetleg hiányoltok, és szerettem volna egy kis élethelyzetet adni magamról. Mindemellett azért a jövőben próbálok kicsit jelen lenni a blog körül - ha lesz rá lehetőségem - ezzel is egy picit elterelni és kikapcsolni a gondolataimat.

23 megjegyzés:

 1. Gabikám, jobbulást a testvérednek, remélem javulgat az állapota. Neked sok erőt a segítséghez, hiszen egy kisgyerek mellett ez nem kis teljesítmény. Puszillak, Kriszti

  VálaszTörlés
 2. Mielőbbi teljes felgyógyulást kívánok testvérednek! Szüleidet nagyon sajnálom mert biztos hogy sokat izgulnak . Neked is sok erőt kívánok hogy mindenhol tudjál kellően és megnyugtatóan helytállni. Mindig olyan dolgok jönnek amire nem számítunk!

  VálaszTörlés
 3. Sajnálatos, ami a Testvéreddel történt. :( Remélem, most már napról-napra jobban lesz, és több "baleset" nem éri! Mielőbbi gyógyulást Neki, és kitartást az egész családnak!

  VálaszTörlés
 4. Szia
  Én egy zugolvasó, recept lopkodó vagyok, aki szinte nap, mint nap kattintottam.
  Jobbulást kívánok a Testvérednek, és a családban is mindenkinek jó egészséget!!
  Remélem mos tmár jobban alakulnak a dolgok.
  Ahogy tudsz, gyere, biztos sokan várnak itt is Rád, de most (mint mindig) a család az első!
  Szia, Ági

  VálaszTörlés
 5. Gabriella, a testvérednek mielőbbi gyógyulást kívánok. Most már minden rendben lesz...
  Szüleidnek jó egészséget és még sok, szeretetben együtt töltött évet kívánok.
  Neked pedig kitartást és köszönöm szeretettel, hogy ennyi teendő közepette is meglátogattál.
  Puszim:
  Roza

  VálaszTörlés
 6. Gabika, nagyon sajnálom, ami a testvéreddel és általa veletek is történt. A legjobbakat kívánom neki és mielőbbi gyors felépülést. Neked/nektek pedig sok erőt és kitartást! Sajnos a rossz dolgok, mint derült égből villámcsapás érik az embert. Azért jó, hogy jelentkeztél, visszavárunk, ha már jobbra fordultak a dolgok. .

  VálaszTörlés
 7. Én is csak azt tudom írni, mint a többiek, hogy nagyon sajnálom a testvéredet. Jobbulást és kitartást kívánok neki így ismeretlenül is!

  VálaszTörlés
 8. Valóban hiányoltunk, de most első a család. Egy blog nem lehet fontosabb, kitartást nektek!

  VálaszTörlés
 9. Én is csatlakoznék a többiekhez, mielőbbi nagyon gyors felépülést kívánok a testvérednek, várunk vissza!

  VálaszTörlés
 10. Testvérednek gyors jobbulást kívánok! most tényleg az a legfontosabb!!

  VálaszTörlés
 11. Gabikám, jobbulást kívánok a Testvérednek, bízom benne, hogy hamarosan fel fog gyógyulni és minden a helyére fog állni! Kitartást és sok erőt kívánok mindenkinek!

  VálaszTörlés
 12. Jobbulást, minden jót kívánok Nektek!

  VálaszTörlés
 13. Kedves Gabi ! Gyors gyógyulást kívánok a testvérednek, Te pedig vigyázz magadra és a szüleidre ! Remélem hamarosan újra, már csupa jó hírrel jelentkezel !
  üdv Sylvia

  VálaszTörlés
 14. De aranyosak vagytok, hogy írtatok, nagyon jól esett. Köszönöm szépen - a Testvérem nevében is.

  Nagyon nehéz időszak ez a családom számára, de amikor van kis időm vagy lehetőségem, jövök a blogra - már csak a figyelemelterelés miatt is. Persze lehet, hogy nem mindig lesz hozzá kedvem, időm, energiám...

  VálaszTörlés
 15. Kedves Gabi! Gyógyulást kívánok a testvérednek, neked pedig kitartást, sok erőt, vigyázz magadra és a szüleidre egyaránt.
  Üdv. Mrita

  VálaszTörlés
 16. Jobbulást a testvérednek, a családnak pedig kitartást kívánok. Úgy látom vagyunk egy páran akiknek feje tetejére állt az élete és kevesebb időnk jut a blogra. Remélem, hogy hamarosan rendeződnek a dolgok és visszatalálunk a blogoláshoz :)

  VálaszTörlés
 17. Jo gyogyulast kivanok a testverednek...es remelem,hogy minden rendben jon.

  VálaszTörlés
 18. Én is minden jót kívánok!!Ne feledd,a dolgok,problémák mindig megoldódnak!!Szívből kívánom,hogy mihamarabb túl legyetek ezen a rettentő nehéz időszakon!!Egészséget,erőt,kitartást,hitet!!

  VálaszTörlés
 19. Kedves Gabi! A testvérednek mielőbbi gyógyulást, Neked és a családodnak pedig sok ERŐT kívánok!

  VálaszTörlés
 20. Jobbulást Testvérednek! Neked pedig sok erőt, és minden jót kívánok!

  VálaszTörlés
 21. Együttérzek veletek, a családdaL. Kívánok a testvérednek mielőbbi teljes gyógyulást! Nektek pedig kitartást, optimizmust, erőt a nehézségek elviseléséhez.

  VálaszTörlés
 22. Erről bizony lemaradtam, mint minden másról az utóbbi egy hónapban. Remélem, azóta jobban van a Testvéred! Kívánok Neki teljes felépülést, Nektek pedig erőt !!!

  VálaszTörlés